ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβάλλεται για την Πέμπτη η αποψινή εκδήλωση του Καλαματιανού Καρναβαλιού

Η προγραμματισμένη για απόψε εκδήλωση παράδοσης των λαβάρων στα γκρουπ του 11ου Καλαματιανού Καρναβαλιού αναβάλλεται για αύριο, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00 στα γραφεία της Καρναβαλικής Επιτροπής, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Η εν λόγω απόφαση ελήφθη καθώς σήμερα, 28 Φεβρουαρίου 2024 συμπληρώνεται ένας χρόνος από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα και τις οικογένειες τους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Σήμερα, 28 Φεβρουαρίου 2024 συμπληρώνεται ένας χρόνος από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα και τις οικογένειες τους και μετά από κοινή απόφαση του Δήμου Καλαμάτας, της Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ, της καρναβαλικής επιτροπής και των ίδιων των καρναβαλιστών, η προγραμματισμένη για απόψε εκδήλωση παράδοσης των λαβάρων στα γκρουπ του 11ου Καλαματιανού Καρναβαλιού αναβάλλεται για αύριο, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00 στα γραφεία της Καρναβαλικής Επιτροπής, στο Πνευματικό Κέντρο (είσοδος από πεζόδρομο Πανταζοπούλου).

Η αφίσα του Δήμου Καλαμάτας, δια χειρός Ακριβής Καλογεροπούλου, συμπυκνώνει ακριβώς το μήνυμα της ημέρας μνήμης για τα 57 θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας και απόδοσης ευθυνών για το δυστύχημα-Ένα χρόνο μετά οι συγγενείς ακόμα περιμένουν απόδοση της δικαιοσύνης

Αναβάλλεται για την Πέμπτη η αποψινή εκδήλωση του Καλαματιανού Καρναβαλιού

Δημοφιλέστερα

To Top