Μουσική

Αναβάλλεται το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Καρδαμύλης που ήταν προγραμματισμένο για τον Μάϊο

Με την προσδοκία οτι το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Καρδαμύλης θα γίνει αργότερα φέτος, όταν το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες, οι διοργανωτές του ανακοίνωσαν την αναβολή του για τον Μάιο και τη διεξαγωγή του αργότερα, ίσως μέσα στο καλοκαίρι. Να σημειωθεί οτι το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ της Καρδαμύλης αποτελεί πλέον θεσμό και συγκεντρώνει κάθε χρόνο, την άνοιξη, πλήθος φίλων της τζαζ και όχι μόνο, από όλο τον κόσμο, κάνοντας την Καρδαμύλη για αρκετές μέρες τη “βασίλισσα” της τζαζ, μέσα από τις live εμφανίσεις μουσικών. Στην ανάρτησή τους οι διοργανωτές αναφέρουν:

“Λυπούμαστε πολύ που ανακοινώνουμε ότι το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ της Καρδαμύλης δεν θα πραγματοποιηθεί και αυτόν τον Μάιο.
Ας ελπίσουμε ότι ο εμβολιασμός και η επιστροφή στην κανονική ζωή θα μας επιτρέψει να τον αντικαταστήσουμε με μουσικά γεγονότα αργότερα φέτος.
Συγγνώμη και ευγνωμοσύνη στους μουσικούς και το αγαπητό κοινό κρατιέται στην άκρη των καθισμάτων τους περιμένοντας αυτό. Μακάρι να υπήρχε κάτι που θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλά δυστυχώς βρισκόμαστε στη μέση μιας παράξενης μάχης και το μόνο που μπορούμε / πρέπει να κάνουμε είναι να περιμένουμε.
Όταν είναι ασφαλές, θα επιστρέψουμε..”

Μ.Π.

Αναβάλλεται το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Καρδαμύλης που ήταν προγραμματισμένο για τον Μάϊο
To Top