Μουσική

7o Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Καρδαμύλης: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες διεξαγωγής

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Aνακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες από τους διοργανωτές του «Kardamili’s International Jazz Festival», η προκήρυξη του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τζαζ Καρδαμύλης, το οποίο – αν όλα πάνε καλά φέτος λόγω του κορονοϊού – θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 16 Μαΐου 2021.

Να θυμίσουμε πως λόγω της πανδημίας την περασμένη χρονιά το φεστιβάλ δεν διεξήχθη και μετατέθηκε για το 2021, με την ομάδα των Νορβηγών μουσικών της ομάδας «Sarpsborg Jazz Club Norway», να μην βλέπουν την ώρα να ξαναβρεθούν στην πανέμορφη Καρδαμύλη και να συνεχίσουν τον θεσμό του φεστιβάλ που προσφέρει ψυχαγωγία και προβάλλει την Μάνη σε όλο τον κόσμο!

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει περίπου 50 δωρεάν συναυλίες σε 30 διαφορετικά σημεία από το Παλιό Σχολείο μέχρι πλατείες, παραλίες, καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια της περιοχής. Τα καταστήματα ετοιμάζουν παραδοσιακά ειδικά μενού, εκδηλώσεις και εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες που «ανοίγουν» την τουριστική σεζόν με τζαζ μουσικές, σε μια διοργάνωση που διαφημίζει τη Μεσσηνιακή Μάνη με τον καλύτερο τρόπο σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι επισκέπτες της Καρδαμύλης πρόκειται να απολαύσουν φέτος καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα από τη Νορβηγία, την Ελλάδα, τις ΗΠΑ, την Αυστρία, την Αγγλία και την Αργεντινή. To φεστιβάλ θα διοργανωθεί από το «Sarpsborg Jazz Club» της Νορβηγίας σε συνεργασία με το «New Orleans Workshop and Asker Jazz Club».

7o Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Καρδαμύλης: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες διεξαγωγής
To Top