Αθλητισμός

Αναστόπουλος: “Θα παλέψουμε”- Βαζάκας: “Θα δικαιωθούμε”

Στις ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ στο πρώτο μέρος και θα άλλαζαν την εικόνα του ματς, στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης στον Ασπρόπυργο και τη νέα ήττα της Καλαμάτας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις όπως αναφέρει η Mikriliga:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, όχι όμως και στο δεύτερο μέρος. Ήμασταν άτυχοι στο δοκάρι, εκεί μπορούσε να αλλάξει όλο το παιχνίδι, ενώ αδικηθήκαμε στην φάση του δεύτερου δοκαριού στο πρώτο πάντα μέρος, καθώς δεν υπήρχε εκεί οφσάιντ. Μένουν πλέον μόνο τέσσερις αγωνιστικές και θα παλέψουμε, μέχρι με το στόχο την σωτηρία της ομάδας…».

Ο προπονητής του Ασπρόπυργου Γιώργος Βαζάκας εμφανίστηκε ικανοποιημένος για τη νίκη και σίγουρος για δικαίωση στην έφεση της ομάδας του αναφορικά στην πρωτόδικη απόφαση για μηδενισμό και το -3 στο ματς με την Τρίγλια.

«Δίκαιο σήμερα το αποτέλεσμα. Αν και είχαμε πολλά προβλήματα τελικά τα καταφέραμε. Είμαστε σίγουροι πως στην έφεση θα δικαιωθούμε για την αφαίρεση των βαθμών και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση γιατί η Football League και ο Λεωνίδας Λεουτσάκος βιάστηκαν να υιοθετήσουν την πρωτόδικη απόφαση της τιμωρίας μας. Όσο αφορά την διαιτησία και σήμερα με την Καλαμάτα δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι…».

Αναστόπουλος: “Θα παλέψουμε”- Βαζάκας: “Θα δικαιωθούμε”
To Top