Αθλητισμός

Αναστόπουλος: “Έτοιμοι στην έναρξη”- Φιλικό με Ρόδο στην Αθήνα

Το φιλικό τεστ απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη λειτούργησε σε πολλά επίπεδα για τον Νίκο Αναστόπουλο καθώς καταρχήν έβγαλε τα συμπεράσματα του για το μοίρασμα των ρόλων στη “νέα” Καλαμάτα και κατά δεύτερο λειτούργησε ως κρας τεστ για τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να δει τον Αστέρα Βλαχιώτη, ο οποίος παρά τα αρκετά νέα πρόσωπα παρουσίασε ένα αρκετά ομοιογενές και δυνατό σύνολο και σίγουρα θα παίξει το δικό του ρόλο στο πρωτάθλημα.

“Έπρεπε να δούμε κάποιους παίκτες σε κανονικό παιχνίδι και από κει και πέρα να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, πώς μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο πρωτάθλημα. Ακόμα το ρόστερ δεν έχει κλείσει. Θα γίνουν κάποιες προσθήκες για να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά και από κει και πέρα στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό ότι πλέον γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε και πάμε πλέον να κάνουμε κάποιες προσθήκες που θα βοηθήσουν τον περσινό κορμό της ομάδας”, συνοψίζει την εικόνα του φιλικού ο “αλενατόρε”, μιλώντας στο Messinialive.

Για τους υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές ο Νίκος Αναστόπουλος ανέφερε πως θα παρθούν άμεσα αποφάσεις ενώ μιλώντας γενικότερα για την πορεία έως τώρα της προετοιμασίας, σημείωσε:

“Η προετοιμασία ήταν πάρα πολύ καλή, απλά αν ήταν όλοι οι παίκτες μαζί θα ήμασταν ακόμα καλύτερα. Εν πάση περιπτώσει και τα παιδιά αυτά που πήγαμε στην προετοιμασία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και είναι σημαντικό ότι δεν είχαμε τραυματισμούς. Από κει και πέρα είμαστε λίγο πιασμένοι και κουρασμένοι από τις προπονήσεις κάτι που είναι φυσιολογικό. Αν δεν συνέβαινε αυτό θα σήμαινε ότι δεν έχουμε δουλέψει. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα”.

Το επόμενο φιλικό προετοιμασίας για τους μελανόλευκους έχει προγραμματιστεί για τη ερχόμενη Κυριακή με την ομάδα της Ρόδου και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα ενώ μέχρι την υπολογιζόμενη έναρξη του πρωταθλήματος, στα τέλη Οκτωβρίου, θα γίνουν ακόμη τρία ακόμη παιχνίδια.

 

Αναστόπουλος: “Έτοιμοι στην έναρξη”- Φιλικό με Ρόδο στην Αθήνα
To Top