Το δικό μου Σχολείο

Σε αναστολή τμήματα στο 5ο ΓΕΛ Καλαμάτας λόγω κρούσματος

Σε αναστολή τίθεται μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου το Β2 του 5ου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας λόγω κρούσματος σε μαθητή. Οι μαθητές θα επανέλθουν στα διά ζώσης μαθήματα στις 18 Φεβρουαρίου, ενώ μέχρι τότε τα μαθήματα θα γίνονται με τηλεκπαίδευση. Σύμφωνα με πληροφορίες του MessiniaLive, την προσεχή Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου θα βρεθεί στο 5ο ΓΕΛ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

“Σας ενημερώνουμε ότι, με απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία των Τμημάτων: Β2, Γενικής Παιδείας και Β2, Γερμανικών του 5ου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας από 04/02/2021 έως και 17/02/2021.
Εκπαιδευτικοί και μαθητές θα ακολουθήσουν πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, όπως προβλέπεται, καταλήγει η ανακοίνωση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνία, Νίκου Πεφάνη.

ΕΛΗΞΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Να σημειωθεί ότι σήμερα έληξε η καραντίνα για τα σχολεία της Καλαμάτας που είχαν τεθεί το προηγούμενο διάστημα σε αναστολή λειτουργίας λόγω κρουσμάτων σε μαθητές. Έτσι τα τμήματα και οι τάξεις αυτές από Δευτέρα θα επιστρέψουν κανονικά στο σχολείο τους.

Μαίρη Περδικέα

 

 

Σε αναστολή τμήματα στο 5ο ΓΕΛ Καλαμάτας λόγω κρούσματος
To Top