Αθλητισμός

Άλμα καριέρας για τον Παναγιώτη Οικονομέα, εντάχθηκε στην Κ17 της ΑΕΚ!

Από την στιγμή που πήγε στην ΑΕΚ για να δοκιμαστεί δεν υπήρχε περίπτωση να μην πείσει για την αξία του και να συνεχίσει μόνιμα στο δυναμικό της.

Ο Παναγιώτης Οικονομέας κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του καθώς εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ένωσης.

Ο νεαρός Καλαματιανός άφησε άριστες εντυπώσεις στο διάστημα της παραμονής του στην ομάδα Κ17 της ΑΕΚ με την οποία έκανε προετοιμασία, μετείχε μάλιστα και σε τουρνουά στο εξωτερικό και η εισήγηση των υπευθύνων ήταν να παραμείνει, όπως και έγινε.

Ο πρώην μελανόλευκος ποδοσφαιριστής, μόνιμο στέλεχος των Μικτών ομάδων Μεσσηνίας και ποδοσφαιριστής που έχει όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε υψηλό επίπεδο, θα είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Σπάτων και αύριο μάλιστα θα ακούσει το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς στο 1ο Γενικό Λύκειο της περιοχής.

Θυμίζουμε πως το όνομα του Παναγιώτη Οικονομέα έχει ήδη γραφτεί στην ποδοσφαιρική ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς με την συμμετοχή του πέρυσι στα τέλη Αυγούστου στον αγώνα Κυπέλλου στην Κόρινθο, έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής του θεσμού. Την ημέρα του αγώνα ήταν ακριβώς 14 ετών, 8 μηνών και 6 ημερών!

Η Κ17 της ΑΕΚ ξεκίνησε νικηφόρα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, επικρατώντας 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. Το ερχόμενο Σάββατο υπάρχει ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να αγωνιστεί και ο Οικονομέας εφόσον έχει εκδοθεί το δελτίο του.

Άλμα καριέρας για τον Παναγιώτη Οικονομέα, εντάχθηκε στην Κ17 της ΑΕΚ!
To Top