ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλειφέρη για Μπούζα: “Τεχνητό το πρόβλημα με τα κλειδιά”

“ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΗΣ Α.ΜΠΟΥΖΑ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ”

Στην αντεπίθεση περνάει η αντιπεριφερειάρχης, Ελένη Αλειφέρη, μετά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της θεματικής αντιπεριφερειάρχη, Αντωνίας Μπούζα, και των όσων λέχθηκαν εκ μέρους της.

Με σημερινή γραπτή ανακοίνωσή της η Ελένη Αλειφέρη κάνει λόγο για “διακαή πόθο της Αντωνίας Μπούζα να ορισθεί αντιπεριφερειάρχης Μεσσήνίας”, αφήνοντας αιχμές για άλλες σκοπιμότητες που υποκρύπτονται πίσω από αυτό “και θα αποκαλυφθούν”, όπως υπογραμμίζει. Χαρακτηρίζει ως μη νόμιμες τις αλλαγές με τις κλειδαριές της αίθουσας συσκέψεων και επιφυλάσσεται να απαντήσει σε συνέντευξη Τύπου που πρανανήγγειλε για την Πέμπτη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗ

“Με αφορμή την χθεσινή μη νόμιμη ενέργεια για εντολή αλλαγής κλειδιών στην αίθουσα συσκέψεων «Παναγιώτης Φωτέας» από την κυρία Αντωνία Μπούζα αλλά και τις αναληθείς εν συνεχεία δημόσιες δηλώσεις της επί του συγκεκριμένου θέματος, ενημερώνω άμεσα τους πάντες ότι κλειδιά της αίθουσας συσκέψεων «Παναγιώτης Φωτέας» διέθεταν τρείς υπάλληλοι καθ’ όλο το προηγούμενο διάστημα μέχρι και εχθές που έλαβε χώρα το συμβάν και ποτέ μα ποτέ στο παρελθόν δεν προέκυψε το παραμικρό πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της προαναφερόμενης αίθουσας συσκέψεων, ούτε βεβαίως υπήρξε πρόβλημα λειτουργίας και τους τελευταίους τρείς μήνες.

Η επίμαχη αίθουσα

Προφανώς το «πρόβλημα» που προσπάθησε να εμφανίσει η κυρία Μπούζα με την αίθουσα συσκέψεων «Παναγιώτης Φωτέας», είναι τεχνητό και συμπίπτει ως φαίνεται με την ανάθεση σε αυτήν κάποιων αρμοδιοτήτων της Π.Ε. Μεσσηνίας, οι οποίες πιστεύει ότι ικανοποίησαν τον διακαή της πόθο να ορισθεί Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας καθώς και άλλη σκοπιμότητα η οποία και θα αποκαλυφθεί.
Για όλους δε τους υπόλοιπους ισχυρισμούς, που απευθύνονται προσωπικά σ’ εμένα στις χθεσινές δημόσιες δηλώσεις της σχετικά με την άσκηση των καθηκόντων μου και στο παρελθόν και τώρα, θα τοποθετηθώ άμεσα δημόσια σε συνέντευξη την προσεχή Πέμπτη”.

Αλειφέρη για Μπούζα: “Τεχνητό το πρόβλημα με τα κλειδιά”
To Top