Αθλητισμός

ΑΛΑΚ: 5ος Αγώνας Πρωταθλήματος Drift


Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας και αυτο το σαββατοκυριακο τρέχει.
Πού τρέχει; Στην Πάτρα, όπου θα έχει 5 συμμετοχες στον 5ο αγωνα του Πανελληνίου Πρωταθληματος Drift που γινεται στην πίστα στα Βραχνεϊκα.
Συγγεκριμένα η ΑΛΑΚ έχει 3 συμμετοχές στην κατηγορία street legal, τους Αντώνη Σταυρόπουλο, Θανάση Γεωργακόπουλο και Κώστα Δαρσακλή και 2 συμμετοχές στην κατηγορια pro 1, με τον Σωτήρη Σπυρόπουλο και τον Παναγιώτη Βασιλοπουλο.
Όλοι θα αγωνιστούν με BMW E30.

Ο αγώνας

Ο πολύ θεαματικός θεσμός θα συνεχιστεί λοιπόν την Κυριακή 9 Ιουλίου στην Πάτρα, με τη συμμετοχή 18 οδηγών.
Ο 5ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift, διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο «Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας» (ΦΙΛ.Μ.ΠΑ.) και θα διεξαχθεί στην πίστα καρτ «Kartmania» που βρίσκεται στα Βραχνέικα Πατρών.
Οι 18 συμμετέχοντες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια ειδικά διαμορφωμένη, γρήγορη διαδρομή και αναμένεται να αποζημιώσουν με το παραπάνω, τους θεατές που θα βρεθούν στην πίστα. Στο πλαίσιο της Κατηγορίας Pro θα συμμετάσχουν 13 οδηγοί, ενώ 5 συμμετοχές έχει προσελκύσει η Street Legal.
Όσον αφορά στο πρόγραμμα, το αγωνιστικό μέρος θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου την Κυριακή 9 Ιουλίου, με τη δράση στην πίστα να είναι συνεχής από το πρωί έως το απόγευμα, όταν και το θέαμα θα κορυφωθεί με τις διπλές μάχες.
Αύριο Σάββατο 8/7 θα γίνει ο διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος, ώρα 18:30-20:00 (προαιρετικά).

ΑΛΑΚ: 5ος Αγώνας Πρωταθλήματος Drift
To Top