Αθλητισμός

ΑΛΑΚ: 33ο Ράλλυ Καλαμάτας με 30 συμμετοχές και ειδική χωμάτινη πίστα!

H Aγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Σεπτεμβρίου τον 3ο γύρο του πανελλήνιου κυπέλλου χώματος. 30 πληρώματα δήλωσαν συμμετοχή και αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα.
Το πρόγραμμα του αγώνα έχει ως εξής Σάββατο 25/9 και ώρα 12.00 έως 15.00 θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων στο ΚΤΕΟ AUTOVISION ILIOPOULOS, την ίδια μέρα και ώρα 16.30 θα ξεκινήσει η παρουσίαση των αγωνιστικών αυτοκινήτων και των πληρωμάτων στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης και το πρώτο αγωνιστικό θα αναχωρήσει στις 17.00 με προορισμό την πρώτη ειδική διαδρομή στο παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τριόδου, με το πρώτο αγωνιστικό να εκκινεί την ειδική στις 17.18.
Η διαδρομή στο αεροδρομίου είναι και χωμάτινη πίστα που κατασκεύασε ο Δήμος Μεσσήνης και η οποία αναμένεται να αξιοποιηθεί περαιτέρω και σε άλλες διοργανώσεις. Ακολούθως τα αγωνιστικά θα σταθμεύσουν για διανυκτέρευση στην κεντρική πλατεία Πεταλιδίου και το πρωί της Κυριακής και ώρα 10.00 το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εκκινήσει στην ειδική Πεταλίδι. Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει σστην κεντρική πλατεία Πεταλιδίου περίπου στις 13.30.

Ο αγώνας διεξάγεται σε συνδιοργάνωση με τον δήμο Μεσσήνης και υπό αιγίδα της περιφέρειας Πελοποννήσου της Π.Ε Μεσσηνίας.

ΑΛΑΚ: 33ο Ράλλυ Καλαμάτας με 30 συμμετοχές και ειδική χωμάτινη πίστα!
To Top