ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Αίθουσα Παναγιώτη Καρατζέα” προτείνει ο Μ.Αντωνόπουλος να ονομαστεί η νέα αίθουσα του Δ.Σ. Καλαμάτας

ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΤΖΕΑ

Την ονομασία της νέας αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, που είναι υπό διαμόρφωση στο ισόγειο του νέου Δημαρχείου, σε “αίθουσα Παναγιώτη Καρατζέα”, προτείνει ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών, Μιχάλης Αντωνόπουλος. Παράλληλα ζητά να ονομαστεί προς τιμή του αείμνηστου Παναγιώτη Καρατζέα και οδός με το όνομά του. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

“Η δημοτική παράταξη Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος για την απώλεια του προέδρου του ΔΣ Καλαμάτας αείμνηστου Παναγιώτη Καρατζέα, εκφράζει τη βαθιά λύπη της για τον απρόσμενη απώλεια του στην οικογένειά του και σε όλους τους συναδέλφους στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας.
Ο Παναγιώτης Καρατζέας υπήρξε ένας αγωνιστής της ζωής και της αυτοδιοίκησης που πρόσφερε πολλά με ανιδιοτέλεια στο δήμο μας. Μέχρι και πρόσφατα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ήταν παρόν και δυνατός, ιδιαίτερα αγαπητός από όλους τους συναδέλφους. Ανησυχούσε μη τυχόν στεναχωρήσει η αδικήσει έναν από εμάς. Ενίσχυσε με τον καλύτερο τρόπο το ανεξάρτητο προεδρείο και τη δημοκρατική αντίληψη στη λειτουργία του.
Τον ευχαριστούμε θερμά μέσα από την καρδιά μας και θα κάνουμε το καλύτερο για να τιμήσουμε τη μνήμη του. Προτείνουμε ο δήμος Καλαμάτας να δώσει το όνομα του σε οδό της πόλη μας και παράλληλα να ονομασθεί η αίθουσα συνεδριάσεων του νέου δημαρχείου σε αίθουσα Παναγιώτη Καρατζέα”.

Διαβάστε και αυτό:

Αυτή είναι η διάταξη της νέας αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας!

“Αίθουσα Παναγιώτη Καρατζέα” προτείνει ο Μ.Αντωνόπουλος να ονομαστεί η νέα αίθουσα του Δ.Σ. Καλαμάτας
To Top