ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγρια κόντρα “στον αέρα” Κωνσταντινέα – Γεωργιάδη

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια με…διαιτητή τον Γιώργο Παπαδάκη!

Άγριος καυγάς ξέσπασε στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 όπου φιλοξενήθηκαν ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
“Δεν έχω δει μεγαλύτερο πολιτικό μπιφτεκά μετά την μεταπολίτευση. Εκεί που φτύνατε γλείφετε”, ανέφερε ο Πέτρος Κωνσταντινέας προς τον Άδωνη Γεωργιάδη.

“Η υπομονή μου εξαντλείται, προσβάλλει τη γυναίκα μου στον ΑΝΤ1, για σόου του ΑΝΤ1, θα το επιτρέψετε αυτό;” , απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στον Πέτρο Κωνσταντινέα ο οποίος κατηγόρησε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ για “πολιτική φιλοσοφίας Dancing with the Stars”. “Δεν αναφέρθηκα σε όνομα, ο κ. Γεωργιάδης έχει τη μύγα” απάντησε ο Πέτρος Κωνσταντινέας.
“Χαρίζω το ήθος που ακούσατε, σε αυτούς που ψήφισαν αυτόν τον άνθρωπο για να είναι στη Βουλή” ανταπάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Η κατάσταση ξέφυγε τελείως και εκτροχιάστηκε όταν ο Άδωνης Γεωργιάδης φώναξε εν εξάλλω: “Στους νεκρούς πάνω πήγες ρε, στους νεκρούς πάνω πήγες στην Πάολα ενώ είχε κηρυχθεί εθνικό πένθος”. “Αυτός είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ να τον χαίρεστε”, απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

To Top