ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Agrexpo: Πιστοποιημένος σπόρος αραχίδας High Oleic για μεγαλύτερη παραγωγή και ποιότητα

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια οι παραγωγοί της περιοχής μας έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν πιστοποιημένο σπόρο αραχίδας, ποικιλία Olivia, τύπου Virginia, τεχνολογίας High Oleic εισαγωγής από τις ΗΠΑ που υπόσχεται μεγαλύτερη παραγωγή και σαφώς καλύτερη ποιότητα. Παραγγελίες και πληροφορίες στην Agrexpo Συνοικία-Μπουρνιά Καλαμάτα τηλ. 2721082149 καθημερινά 08:30-18:00.

Η Agrexpo SA ασχολείται με τα αγροτικά προϊόντα έχοντας ως έδρα την Καλαμάτα με έτος ίδρυσης το 1999 και αποτελεί συνέχεια αντίστοιχης επιχείρησης της οικογένειας Γκούμα που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1962.

Τα προϊόντα που εξάγει, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, συσκευάζονται και τυποποιούνται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της που βρίσκονται στη Καλαμάτα. Κυριότερες χώρες εξαγωγής των προϊόντων είναι οι Η.Π.Α, Καναδάς, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Ουγγαρία, Τσεχία, Πολωνία, Σλοβενία, Σλοβακία και Αίγυπτος.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία τριών γενεών, συνδυάζοντάς την με την ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών της. Απασχολεί εποχιακά 40 με 130 εργαζόμενους και τεχνικούς συμβούλους.

Στόχος της είναι η διαχρονικότητα συνεργασίας με τους παραδοσιακούς πελάτες της, η εύρεση νέων και η διατήρηση του σημαντικού μεριδίου που κατέχει ήδη στη προώθηση των αγροτικών προϊόντων στη περιφέρεια της Πελοποννήσου.

Agrexpo: Πιστοποιημένος σπόρος αραχίδας High Oleic για μεγαλύτερη παραγωγή και ποιότητα
To Top