Αθλητισμός

Αγάπη και στήριξη στον Γιώργο Λαζαρίδη για να πετύχει τους στόχους του

Αγάπη, εκτίμηση και συμπαράσταση κέρδισε για άλλη μια φορά απλόχερα στην ετήσια εκδήλωσή του ο Γιώργος Λαζαρίδης, με τους φίλους του Καλαματιανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο τένις με αμαξίδιο να γεμίζουν ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου Elite!

Φίλοι και υποστηρικτέες βρέθηκαν κοντά του και σε αυτό το κάλεσμα για να του δώσουν δύναμη για να πραγματοποιήσει τους φετινούς του στόχους με την αποφασιστικότητα και την προσήλωση σε αυτόυς που τον διακρίνουν.
Τον εξαιρετικό πρεσβευτή της Μεσσηνίας σε όλο τον κόσμο παρουσίασε στην εκδήλωση ο Θανάσης Παντές, ενώ η Πωλίνα Φωτοπούλου ανέπτυξε τον απολογισμό του Γιώργου, που περιλάμβανε συμμετοχή σε 14 διεθνή τουρνουά με πολλές επιτυχίες, διακρίσεις και πρωτιές που έφεραν τον Γιώργο Λαζαρίδη στην 45η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ανεβαίνοντας 25 θέσεις!
Στόχος του Γιώργου το 2018 είναι να σκαρφαλώσει μεθοδικά στην 35η θέση και να διεκδικεί την 2η συμμετοχή του σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Το 2018 περιλαμβάνει πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε όλο τον κόσμο με πρώτη στις 22 Μαρτίου στην Τσεχία.
Ο Άρις Κορομηλάς αναφέρθηκε διεξοδικά στο 2ο διεθνλες τουρνουά Ancient Open, που πραγματοποιήθηκε με διπλάσιες συμμετοχές σε σχέση με το 1ο στα γήπεδα του ξενοδοχείου Buca Beach, και φέτος θα αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο, προάγοντας μοναδικά τον τουρισμό για άτομα για ειδικές ανάγκες.
Στη συνέχεια ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Γιάννης Καλυβιώτης αναφέρθηκε στον πρώτο αθλητικό σύλλογο ΑμΕΑ ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ και τις σημαντικές αθλητικές αλλά και κοινωνικές δράσεις και δραστηριότητές του.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης κλείνοντας τηνεκδήλωση ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους και όσους στηρίζουν τις προσπάθειές τους, κάνοντας ειδική αναφορά στους χορηγούς του και στην «τεχνική» του ομάδα που αποτελούν ο προπονητής του Ανδρέας Νίκας, η γυμνάστρια Χριστίνα Πανταζοπούλου και το I-Body, καθώς και η διατροφολόγος Αριστέα Γαζούλη.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν, έχοντας όλοι λόγια εκτίμησης και υποστήριξης για τον Γιώργο Λαζαρίδη, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Καλαμάτας αντιδήμαρχος Παύλος Μπουζιάνης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας, Νίκος Μπασακίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς και ο νέος πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Σταύρος Κουκάκης.
Η εκδήλωση έκλεισε με έναν πλούσιο μπουφέ!

OΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

https://www.facebook.com/thanassis.poulopoulos/media_set?set=a.10156160058257733.1073742297.683162732&type=3&pnref=story

To Top