ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό είναι το τούνελ που βρέθηκε νεκρή η Αμερικανίδα βιολόγος

Λίγες ώρες μετά τον τραγικό επίλογο που δόθηκε στην εξαφάνιση της Suzanne Eaton και αφού το σημείο ήταν μέχρι το βράδυ αποκλεισμένο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ο φωτογραφικός φακός του zarpanews.gr βρέθηκε στο τούνελ όπου εντοπίστηκε η σωρός της γυναίκας.

Η είσοδος του τούνελ, το οποίο είναι σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από τον αγροτικό δρόμο, οδηγεί μετά από δαιδαλώδεις διαδρομές, στο σημείο που βρέθηκε η άτυχη γυναίκα, περίπου στα 60 μέτρα βάθος, απ΄όπου ανασύρθηκε από τους άντρες της 3ης ΕΜΑΚ.

Να υπενθυμίσουμε ότι, η βιολόγος συμμετείχε σε συνέδριο στο Κολυμπάρι Χανίων και το μεσημέρι της προηγούμενης Τρίτης βγήκε για τρέξιμο, αλλά δεν επέστρεψε ξανά. Η σωρός της βρέθηκε σε σπηλιά, 8 με 10 χλμ μακριά από το σημείο όπου εθεάθη τελευταία φορά.

Μισή ώρα μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας, ερασιτέχνες σπηλαιολόγοι εξερευνητές εντόπισαν εντελώς τυχαία στην ευρύτερη περιοχή του Πλατανιά και 8-10 χλμ. μακριά από το Κολυμπάρι που εξαφανίστηκε η βιολόγος, ένα πτώμα εντός μίας σπηλιάς που αποτελεί παλιό καταφύγιο και πολυβολείο των Γερμανών από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι συνθήκες εντοπισμού της σορού στο συγκεκριμένο σημείο είναι εξαιρετικά ύποπτες και καθώς υπάρχουν φόβοι τυχόν εγκληματικής ενέργειας.

πληροφορίες και από:zarpanews.gr – Νέα Τηλεόραση Κρήτης

To Top