ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αυτά τα σχολεία της Μεσσηνίας θα βρεθούν από Δευτέρα κλιμάκια του ΕΟΔΥ για τεστ ανίχνευσης κορονοϊού

Συνεχίζει τα δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορονοϊού ο ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, από Δευτέρα 1η Μαρτίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Λεΐκων, προκειμένου να υποβληθούν σε επαναληπτικό τεστ, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς. Το κλιμάκιο θα βρίσκεται στο σχολείο από τις 12.30 έως και τις 14.00.
Επίσης, τη Δευτέρα 1η Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν, από τις 08.45, στη Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη test Covid για εκπαιδευτικούς και μαθητές των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων των Γαργαλιάνων.

Ακολουθεί την Τρίτη 2 Μαρτίου, η Μάνη, και το Δημοτικό Στούπας όπου το προηγούμενο διάστημα εντοπίστηκε κρούσμα στην Γ’τάξη, που τέθηκε σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας έως και τις 2 Μαρτίου. Στις 3 Μαρτίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της συγκεκριμένης τάξης επανέρχονται στα διά ζώσης μαθήματά τους. Για προληπτικούς λόγους λοιπόν, το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί μια μέρα πριν, την Τρίτη, στις 08.45 το πρωί, για να γίνουν τεστ ανίχνευσης για κορονοϊό σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς του Δημοτικού Στούπας.
Επίσης, την Τετάρτη 3 Μαρτίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επιστρέφει και πάλι στο 4ο Λύκειο Καλαμάτας για να κάνει προληπτικά τεστ σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Τέλος, την Πέμπτη 4 Μαρτίου, στις 09.00 το πρωί, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί στον Μελιγάλα και όπου θα γίνουν τεστ σε μαθητές, καθηγητές και γονείς του Γυμνασίου-Λυκείου. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν δυο μέρες εντοπίστηκε κρούσμα σε μαθητή της Β’Λυκείου και η συγκεκριμένη τάξη ανέστειλε τη λειτουργία της έως τις 8 Μαρτίου.

Μαίρη Περδικέα

Σε αυτά τα σχολεία της Μεσσηνίας θα βρεθούν από Δευτέρα κλιμάκια του ΕΟΔΥ για τεστ ανίχνευσης κορονοϊού
To Top