ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτά είναι τα έργα που χρηματοδοτήθηκαν στη Μεσσηνία από τα Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομίας-Ανάπτυξης το 2015-2018

ΧΑΡΙΤΣΗΣ: “ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ”

Πάνω από 150.000.000 ευρώ είναι η συνολική χρηματοδότηση έργων υποδομών στη Μεσσηνία από τα Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομίας και Ανάπτυξης την τελευταία τετραετία 2015-2018, από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και τη θητεία του Αλέξη Χαρίτση και στα δύο Υπουργεία.
Στους πίνακες που ακολουθούν καταγράφονται αναλυτικά τα έργα που έχουν εξασφαλιστεί οι χρηματοδοτήσεις και δρομολογηθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Όπως επισημαίνει ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με το ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Χαρίτσης: “Τα τελευταία χρόνια μια σειρά ζωτικών έργων και υποδομών δρομολογήθηκαν και υλοποιούνται μέσω χρηματοδοτήσεων από διάφορα προγράμματα. Αξιοποιήσαμε κάθε δυνατότητα για την εξεύρεση πόρων ώστε να αντιμετωπιστούν σημαντικά προβλήματα της Μεσσηνίας και να εκσυγχρονιστούν πολλές υποδομές. Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε πάνω από 150 εκατ. ευρώ για έργα υποδομών στο νομό Μεσσηνίας από τα Υπουργεία Οικονομίας & Ανάπτυξης και Εσωτερικών. Μιλάμε για έργα που αφορούν σημαντικούς τομείς της ζωής των πολιτών και βελτιώνουν την καθημερινότητά τους. Έργα που αφορούν την ύδρευση, την οδοποιία, την υγεία, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, δηλαδή ακουμπούν όλες τις πτυχές της ζωής των κατοίκων της Μεσσηνίας.Ασφαλώς, αυτά τα έργα είναι μόνο η αρχή, απαιτείται προσήλωση και αγώνας για να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την τοπική οικονομία και κοινωνία της
Μεσσηνίας”.

Διαβάστε και αυτό:

Πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ στη Μεσσηνία από το 2015-2018

Αυτά είναι τα έργα που χρηματοδοτήθηκαν στη Μεσσηνία από τα Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομίας-Ανάπτυξης το 2015-2018
To Top