ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη η κίνηση στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας – “Τσιμπημένες” οι τιμές των κρεατικών

ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ – ΑΦΘΟΝΙΑ ΦΡΕΣΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝΗ ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ

Aυξημένη ήταν σήμερα Μ.Τετάρτη η κίνηση στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας μετά την πρωινή βροχή και πλήθος καταναλωτών πραγματοποίησε και σήμερα τις αγορές για το Πασχαλινό τραπέζι από τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται αλλά και από την υπαίθρια λαϊκή αγορά, επιλέγοντας φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα για το εορταστικό τραπέζι, πάντα στις καλύτερες τιμές. Οι δρόμοι γύρω από την Κεντρική Αγορά παρουσίασαν αυξημένη κίνηση ενώ λύσεις έδινε η παρουσία της Ελληνικής αλλά και της Δημοτικής Αστυνομίας, προς διευκόλυνση των οδηγών.

Στην Κεντρική Αγορά, τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με παραγωγούς και καταναλωτές να συμμορφώνονται στα μέτρα.

Σήμερα, Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου, την Κεντρική και Λαϊκή Αγορά Καλαμάτας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος αντάλλαξε ευχές με πολίτες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Αγορά. Σε δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ ο Δήμαρχος ανέφερε: «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, τη μεγαλύτερη υπεραγορά της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εμείς από την πρώτη στιγμή έχουμε τονίσει ότι πρέπει να στηρίζουμε τις προσπάθειες που γίνονται εδώ. Στόχος μας είναι η ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση του χώρου . Εδώ που δραστηριοποιούνται δεκάδες έμποροι και παραγωγοί, την επισκέπτονται χιλιάδες κόσμου και βρίσκουν φρέσκα, ποιοτικά και φθηνά προϊόντα. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Να είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά».

To Top