ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aεροδρόμιο Καλαμάτας: Συνελήφθη ζευγάρι με πλαστές ταυτότητες-Θα ταξίδευε για Πολωνία

ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ-ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΠΛΑΣΤΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

Συνελήφθησαν, χθες (9.8.2020) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) αλλοδαποί, 34χρονος και 33χρονη, για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των ανωτέρω, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για Βαρσοβία Πολωνίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο (2) δελτία ταυτότητας Αυστριακών Αρχών, ενώ ο 34χρονος και η 33χρονη συνόδευαν και τα δύο (2) ανήλικα τέκνα τους για τα οποία επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ως επίσης κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Aεροδρόμιο Καλαμάτας: Συνελήφθη ζευγάρι με πλαστές ταυτότητες-Θα ταξίδευε για Πολωνία
To Top