ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Συνελήφθη 24χρονη με πλαστό διαβατήριο-Θα ταξίδευε με το παιδί της για Βιέννη

Μια 24χρονη Αφγανή με πλαστό διαβατήριο Κορέας επιχείρησε να ταξιδέψει μαζί με το ανήλικο παιδί της στη Βιέννη μέσω απευθείας πτήσης από Καλαμάτα. Η 24χρονη εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαβατηρίων από τους αστυνομικούς και συνελήφθη, ενώ να σημειωθεί ότι και το παιδί της είχε πλαστό διαβατήριο.
Αναλυτικά σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (6.9.2017) το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία 24χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αφγανιστάν, για πλαστογραφία, Ψευδή Ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο του ταξιδιωτικού εγγράφου της 24χρονης, η οποία είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για τη Βιέννη Αυστρίας, διαπίστωσαν ότι το ταξιδιωτικό της έγγραφο ήταν προφανώς πλαστό.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα διαβατήριο Αρχών Κορέας, ενώ η 24χρονη συνόδευε και το ανήλικο τέκνο της, για το οποίο υπέδειξε διαβατήριο Αρχών Κορέας, που ήταν επίσης πλαστό και κατασχέθηκε.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Συνελήφθη 24χρονη με πλαστό διαβατήριο-Θα ταξίδευε με το παιδί της για Βιέννη
To Top