Αθλητισμός

ΑΕΚ Καλαμάτας: Λαπιώτης, Μίντζηρας στα Σπάτα, στην ενημέρωση Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Καλαμάτας Σπύρος Λαπιώτης και ο προπονητής της Ακαδημίας Κώστας Μίντζηρας, βρέθηκαν το Σάββατο στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα όπου πραγματοποιήθηκε το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο των συνεργαζόμενων Ακαδημιών με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στελέχη και προπονητές των ομάδων από όλη τη χώρα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά θέματα σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

Τα θέματα αναλύθηκαν από τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης του Δικτύου Ακαδημιών Ηλία Κυριακίδη, από τους προπονητές και το επιστημονικό προσωπικό της ακαδημίας της ΑΕΚ, αλλά και από στελέχη των συνεργαζομένων ακαδημιών που θα συνεισφέρουν στην ανταλλαγή πληροφοριών με τη δική τους εμπειρία από τη συνεργασία τους με το Δίκτυο.

Μίλησαν ο Ηλίας Κυριακίδης, υπεύθυνος του δικτύου συνεργαζόμενων Ακαδημιών, ο Στέλιος Ορφανίδης, προπονητής Κ11, ενώ πραγματοποιήθηκαν και ασκήσεις στο γήπεδο με την Κ11 της ΑΕΚ.

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο τεχνικός της Ένωσης Νίκος Κωστένογλου.

Επίσης, έγινε παρουσίαση και από την Capelli Sport, επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού της ΠΑΕ ΑΕΚ. Την οργανωτική μέριμνα του σεμιναρίου έχει ο Υπεύθυνος Διοίκησης Δικτύου Κωνσταντίνος Παπαποστόλου.

 

ΑΕΚ Καλαμάτας: Λαπιώτης, Μίντζηρας στα Σπάτα, στην ενημέρωση Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ
To Top