Υγεία

Κέντρο Ποδολογίας Καλαμάτας: Νέο μηχάνημα αποτελεσματικότερης αντιμετώπισης της ονυχομυκητίασης

Ένα νέο, καινοτόμο και μοναδικό μηχάνημα πανελλαδικά, προμηθεύτηκε το Κέντρο Ποδολογίας Καλαμάτας!

Το Clearanail είναι ένα συναρπαστικό προϊόν που βασίζεται στην ελεγχόμενη Micro Διείσδυση (CMP) κι επιτρέπει στους επαγγελματίες υγείας να προσφέρουν στους ασθενείς τους μια γρήγορη ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο για τη θεραπεία της ονυχομυκητίασης.
Η Ελεγχόμενη Micro Διείσδυση (CMP) είναι ένα σύστημα που επιτρέπει στους θεραπευτές να κάνουν μικρές τρύπες στα νύχια, ώστε να έχουν πρόσβαση στην κοίτη του νυχιού για την φαρμακευτική αγωγή. Πρόκειται για μια εντελώς ασφαλή μέθοδο και απλή στη χρήση του ειδικού τροχού που παράγει μικρές τρύπες χωρίς πόνο ή κίνδυνο για τον ασθενή.

Η μόλυνση αποτρέπεται μέσω της χρήσης μιας μόνο φρέζας για κάθε ασθενή.

Τα νύχια που έχουν προσβληθεί από μύκητες, εμφανίζουν διαταραχές στο χρώμα, το οποίο μπορεί να είναι από κίτρινο, λευκό, καφέ ως μαύρο.

Η αλλαγή του χρώματος καθορίζει συχνά και το είδος του μύκητα. Αντίστοιχα, τα νύχια μπορεί να έχουν παχύτερη και σκληρότερη επιφάνεια από το συνηθισμένο, να γίνουν εύθρυπτα ή να αρχίσουν να αποκολλιούνται από το δέρμα (ονυχόλυση).

Περιβαλλοντικοί αλλά και κληρονομικοί παράγοντες παίζουν ρόλο στην εμφάνιση της ονυχομυκητίασης. Οποιοσδήποτε μπορεί να προσβληθεί, συχνότερα όμως συμβαίνει σε άτομα που έχουν κάποια αυτοάνοση πάθηση, όπως σακχαρώδη διαβήτη ή κυκλοφορικές διαταραχές. Είναι κοινή στους ενήλικες και σε υπερήλικες, ενώ στα παιδιά η ονυχομυκητίαση είναι πολύ πιο σπάνια. Η ονυχομυκητίαση παρατηρείται πιο συχνά όσο αυξάνεται η ηλικία.

info

http://podologiakalamata.gr/index.php/el/podologiko-kentro

Ποδολογικό Κέντρο Καλαμάτας – Καλλιρρόη Πετροπούλου
Μητροπέτροβα 7-9 | Τ: 27210 25523 | Μ: 6946924358
Κλείστε ένα ραντεβού για τον έλεγχο των ποδιών σας
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

Δημοφιλέστερα

To Top