Αθλητισμός

ΘΛΙΨΗ: Έφυγε από την ζωή η 9χρονη κορούλα του Λουίς Ενρίκε

Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα Λουίς Ενρίκε έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η εννιάχρονη κόρη του έχασε την μάχη με τον καρκίνο.

Η Τσάνα δυστυχώς πέθανε το απόγευμα της Πέμπτης μετά από μάχη που έδωσε κατά του οστεοσαρκώματος τους τελευταίους πέντε μήνες.

«Θα μας λείπεις, αλλά θα σε θυμόμαστε για κάθε μέρα της ζωής μας, έχοντας πάντα την ελπίδα ότι στο μέλλον θα μπορέσουμε να συναντηθούμε ξανά. Θα είσαι πάντοτε το αστέρι που θα καθοδηγεί την οικογένειά μας. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης το προσωπικό των νοσοκομείων Sant Joan de Deu και του Sant Pau για την αφοσίωση και την περίθαλψη τους, γιατρούς, νοσηλευτές και όλους τους εθελοντές, με ειδική μνεία στους παρηγορητικούς ιερείς του Sant Joan", έγραψε ο πατέρας της, αποχαιρετώντας την αγαπημένη του Τσάνα.

Το οστεοσάρκωμα είναι ένας σπάνιος τύπος καρκίνου που προσβάλλει τα αναπτυσσόμενα οστά. Είναι πιο συνηθισμένος στους εφήβους και τους νέους ενήλικες.

Ο 49χρονος Ενρίκε, άφησε τη δουλειά του ως ομοσπονδιακός της Ισπανίας τον περασμένο Ιούνιο για προσωπικούς λόγους.

Ως τεχνικός της Μπάρτσα, κέρδισε το τρέμπλ το 2015 με μια ομάδα που θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών.

Πέρασε τρία χρόνια με τους καταλανούς πριν διαδεχτεί τον Φερνάντο Ιέρο στον πάγκο της Ισπανίας μετά το καταστροφικό Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΘΛΙΨΗ: Έφυγε από την ζωή η 9χρονη κορούλα του Λουίς Ενρίκε

Δημοφιλέστερα

To Top