Τουρισμός

9ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας: Λαμπερή πρεμιέρα με 1.700 συμμετοχές

Άνοιξε τις πόρτες του για 9η φορά το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας με πλήθος κόσμου να προσέρχεται για να παρακολουθήσει τις ενδιαφέρουσες ομιλίες και σεμινάρια που θα λάβουν χώρα τις 6 αυτές μέρες, σε Καλαμάτα και Costa Navarino. Με κεντρικό σύνθημα “Mind the gap“, Kώστας Ανδριανόπουλος και Ανδρέας Ζαγάκος, οι εμπνευστές του Σχολείου Τουρισμού καλωσόρισαν τον κόσμο, στην κατάμεστη αίθουσα του Elite City Resort.

Χρόνο με το χρόνο η δυναμική του Σχολείου Τουρισμού μεγαλώνει, με αποτέλεσμα χθες πολύς κόσμος να στέκεται όρθιος στην αίθουσα, αφού δεν έπεφτε καρφίτσα! Οι διοργανωτές ζήτησαν συγγνώμη και υποσχέθηκαν την επόμενη φορά το Σχολείο Τουρισμού να διεξαχθεί στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Μας ενδιαφέρει το ποιοτικό αποτέλεσμα”, δήλωσε ο Κώστας Ανδριανόπουλος, ερωτηθείς για τις συμμετοχές στο Σχολείο Τουρισμού, και συμπλήρωσε “μας ενδιαφέρει οι άνθρωποι που θα έρθουν εδώ και θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και θα πάρουν το πιστοποιητικό, έχουν πραγματικά πάρει και τις γνώσεις που περίμεναν να βρουν σε αυτή την εκδήλωση”. “Είναι καιρός όλοι μας συντεταγμένα, η Περιφέρεια, οι Δήμοι, το Επιμελητήριο, οι φορείς,να δούμε το προϊόν της τουριστικής εκπαίδευσης, γιατί είναι αντιληπτό ότι ο κόσμος διψά για μάθηση, και καλό είναι και εμείς να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να τρέξουμε μαζί τους”, δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλης Ξυγκώρος.

To Top