Το δικό μου Σχολείο

Aποφοίτησαν 13 μαθητές του Μουσικού Σχολείου

H τελετή αποφοίτησης της Γ’ τάξης του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ, στην αίθουσα “Nautilus” του ξενοδοχείου Elite, από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου.
Ηταν μια εξαιρετική βραδιά που σκοπό είχε την βράβευση των δεκατριών αποφοίτων του Σχολείου, μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και διασκέδασης!
Ειδική βράβευση έγινε στη Διευθύντρια του Σχολείου κ. Άννα Φραγκιά για την προσφορά της και στον γονέα Παναγιώτη Κουφαλάκο, έναν άνθρωπο που με την μαχητικότητά του, και πάντα με γνώμονα το συμφέρον του Σχολείου, έδωσε μάχες για να κερδηθούν πράγματα. Και ειδικά φέτος, αυτή η βράβευση έχει κι έναν ηθικό χαρακτήρα αναγνώρισης, αφού είχε μια νομική εμπλοκή με το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης….
Από την πλευρά του ο Σύλλογος Γονέων του Μ.Σ. σε μια λιτή και σεμνή τελετή, παρουσία και του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ευχαρίστησε δια του Προέδρου του Βασίλη Τριγκιλίδα , όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και φυσικά μαθητές που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση καθώς και τους ανθρώπους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η τελετή.
Το ξενοδοχείο “Elite” για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας, τον Νίκο Πράσινο για τον εξοπλισμό και την επίβλεψη της ηχοοπτικοακουστικής κάλυψης, την κ.Αναστασοπούλου για την καλλιτεχνική επιμέλεια των αναμνηστικών δώρων που δόθηκαν στους απόφοίτους και τον Dj Νεκτάριο για τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές του.
Σημαντική ήταν η συνεισφορά των εκπαιδευτικών κ. Δώρας Βλάμη και Σπύρου Σπύρη του Μουσικού, στην εξαιρετική παρουσίαση με φωτογραφικό υλικό και βίντεο των αποφοίτητων.
Μια ωραία ανάμνηση κυρίως για τα παιδιά και θερμές ευχές για καλή σταδιοδρομία.

Aποφοίτησαν 13 μαθητές του Μουσικού Σχολείου

Δημοφιλέστερα

To Top