ΚΟΙΝΩΝΙΑ

7η Αιμοδοσία Αγάπης στο κατάστημα COSMOS

Με σύνθημα “Χάρισε Ζωή! Ένας δε φτάνει, Χρειάζονται πολλοί”, ξεκίνησε το πρωί με την συλλογή ως τώρα 19 μονάδων αίματος κι ολοκληρώνεται απόψε στις 20:00 η έβδομη εθελοντική Αιμοδοσία εντός του εμπορικού καταστήματος 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗢𝗦 Καλαμάτας, στην οδό Ιατροπούλου 20 & Πλατεία Βασ. Γεωργίου, με τίτλο «7η Αιμοδοσία Αγάπης», στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Δημ. Βλαχονικολός & Σία ΙΚΕ.

aimodosia-cosmosimage00001

aimodosia-cosmosimage00006

aimodosia-cosmosimage00007

aimodosia-cosmosimage00008
Συνδιοργανωτές είναι η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας (Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας) και η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Περιφερειακού Τμήματος Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ, η 7η Αιμοδοσία Αγάπης αποτελεί για ακόμα μια φορά μια εκδήλωση τιμής στον ανώνυμο εθελοντή αιμοδότη και φέρει το μήνυμα «ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ».
Στόχος της εκδήλωσης είναι να μεταδοθεί το μήνυμα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο, καθώς και η ιδέα της εθελοντικής προσφοράς του αίματος.
Στην 7η Αιμοδοσία Αγάπης παρέστη και μίλησε στο Messinialive ο Ιατρός Διευθυντής της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιάννης Αδαμόπουλος.

Οι εθελοντές μπορούν να δώσουν αίμα είτε για κάποιον ασθενή, είτε για οποιαδήποτε εθελοντική ομάδα αιμοδοτών επιθυμούν οι ίδιοι.

To Top