ΚΟΙΝΩΝΙΑ

73χρονος πνίγηκε στην παραλία του Κορδία

Τραγικό τέλος είχε ένας 73χρονος όταν σήμερα το πρωί πήγε για μπάνιο στην παραλία του Κορδία. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα, γύρω στις 09:45 από άνδρες του Λιμενικού να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή του Κορδία, κοντά στην παραλία.
Αμέσως τον ανέσυραν από τη θάλασσα, χωρίς όμως να έχει τις αισθήσεις του. Ο 73χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Την προανάκριση για τα αίτια του θανάτου του διερευνά το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας αναφέρονται τα εξής:

“Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 23-05-2018 και περί ώρα 09:45 εντοπίσθηκε από όργανα Υπηρεσίας μας να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή Κορδία Καλαμάτας Μεσσηνίας, πλησίον ακτής, άνδρας χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Ανωτέρω ανασύρθη και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πρόκειται για άνδρα ημεδαπό, ηλικίας 73 ετών. Από Υπηρεσία μας διενεργείται προανάκριση”.

73χρονος πνίγηκε στην παραλία του Κορδία
To Top