Το δικό μου Σχολείο

6ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας: Δάσκαλοι με όρεξη και μεράκι- Μαθητές με ταλέντο και δημιουργικότητα!

Μία εβδομάδα γεμάτη εκδηλώσεις ολοκληρώθηκε σήμερα στο 6o Δημοτικό σχολείο Καλαμάτας στη Ράχη, με ένα μοναδικό τριήμερο δράσεων με τίτλο “Στου θεριστή την αρχή, η δική μας η γιορτή”!

Σήμερα το πρωί οι μαθητές της A’ τάξης παρουσίασαν το ανθολόγιο ποίησης, που είναι το πρώτο τους βιβλιαράκι που έγραψαν, ενώ οι μαθητές της B’ τάξης παρουσίασαν το δικό τους πρόγραμμα με τίτλο “Κάθε φύλλο και μαγεία, κάθε άνθος και ιστορία”, σε ένα διπλό εκπαιδευτικό πρόγραμμα!

Την Δευτέρα έγινε ένα εργαστήρι ζωγραφικής με θέμα “Η γέννηση των χρωμάτων – χρωμιστορίες” και την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η δράση “Γύρω – γύρω όλοι, στη μέση το παιχνίδι”, όπου τα παιδιά όλων των τάξεων έπαιξαν παλιά και νέα παιχνίδια και “ζωντάνεψαν” τις παλιές καραβάνες, τα κεραμιδάκια και τους νεροκουβαλητάδες!

Μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε για το διδακτικό προσωπικό, που “δεμένο” και προσηλωμένο στο σημαντικό παιδαγωγικό έργο, έβαλε την φαντασία και την δημιουργικότητα στο πρόγραμμα των παιδιών και πέτυχαν τον στόχο: ενθουσιασμένα και χαρούμενα παιδιά γεμάτα γνώσεις και χρήσιμες πληροφορίες.

 

Καλό καλοκαίρι….

To Top