ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Καλαμάτα ολοκληρώνει τις περιοδείες για το “πρόγραμμα Ελλάδα” η Φώφη Γεννηματά στις 26 Ιουνίου

Την Δευτέρα 26 Ιουνίου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κι επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, θα βρεθεί στην Καλαμάτα όπου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία εκδήλωση πριν από το συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου στην Αθήνα, κλείνοντας έτσι τον κύκλο περιοδειών της σε όλη την Ελλάδα.
Ενώ η συγκεκριμένη εκδήλωση έπρεπε να γίνει στην έδρα της Περιφέρειας, δηλαδή στην Τρίπολη, με προσωπική επιλογή της Φώφης Γεννηματά, την μεταφέρει στην Καλαμάτα, που είναι ο τόπος καταγωγής και του πατέρα της...

Κατά την παρουσία της εδώ θα συζητηθεί το πρόγραμμα "Ελλάδα" και τις αρχές του αλλά και αναπτυξιακά ζητήματα που αφορούν γενικότερα την Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά και ειδικότερα τη Μεσσηνία.

Αυτές οι εκδηλώσεις έχουν περιφερειακό χαρακτήρα και θα δώσουν έμφαση στις αναπτυξιακές προτεραιότητες κάθε περιφέρειας, με τα τοπικά στελέχη να έχουν κάνει μία προετοιμασία, ενώ θα συμμετέχουν και θεσμικοί φορείς.
Σήμερα, συμπληρώνονται 2 ακριβώς χρόνια από την εκλογή της Φώφης Γεννηματά στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, με την ριζική ανανέωση και την συσπείρωση στην παράταξη της κ.Γεννηματά να αποτελούν ακόμα ζητούμενο.

Στην Καλαμάτα ολοκληρώνει τις περιοδείες για το “πρόγραμμα Ελλάδα” η Φώφη Γεννηματά στις 26 Ιουνίου
To Top