ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

6η Αγροτική Έκθεση Άρτος-Οίνος-Έλαιον: 7.440 ευρώ από τον Δήμο Καλαμάτας

31 ΑYΓΟΥΣΤΟΥ- 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας ενέκρινε την οργάνωση της 6ης Έκθεσης Αγροτικών και Τοπικών Προϊόντων «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» 2017, από 31 Αυγούστου μέχρι 3 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων και τη διάθεση πίστωσης ποσού 7.440,00 €, με το ΦΠΑ, για την κάλυψη των εξόδων αυτής.

Σε ένα μήνα από σήμερα και για έκτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Καλαμάτας διοργανώνει την Αγροτική Έκθεση προϊόντων αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στην μεσσηνιακή παράδοση, που θα διεξαχθούν και φέτος στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, η έκθεση αποτελεί επιτυχημένο θεσμό, με σκοπό την προβολή των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων, του λαϊκού πολιτισμού και των παραδόσεών μας.
Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιούνται καθημερινά πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθώς και δραστηριότητες που σχετίζονται με τις διατροφικές συνήθειες και τον τρόπο παρασκευής των τροφίμων τα παλαιότερα χρόνια.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εμπλουτίζεται με μουσικά σχήματα, παράσταση Καραγκιόζη κ.λπ., που αποτελούν πόλο έλξης του κοινού καθ’ όλες τις ημέρες λειτουργίας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι επιχειρήσεις που παράγουν και διαθέτουν τρόφιμα, ποτά και παραδοσιακά προϊόντα μπορούν να λάβουν μέρος στην έκθεση, που θα λειτουργεί και τις 4 ημέρες από 18.00 έως 23.00. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης είναι δυνατόν να γίνονται και πωλήσεις.

Στους εκθέτες θα διατεθεί χώρος 2,5 x 2,5 μ. με πάγκο, καρέκλα, φωτισμό και παροχή ρεύματος, αν απαιτείται. Ο χώρος θα φυλάσσεται από εταιρεία security και κατά τις ώρες μη λειτουργίας της έκθεσης.
Οι ενδιαφερόμενοι για τη συμμετοχή τους στην έκθεση θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν εγκαίρως αίτηση, που παρατίθεται εδώ: DHLOSH EKTHETH

Πληροφορίες δίδονται από την επιχείρηση, στην οποία έχει αναθέσει ο Δήμος Καλαμάτας την οργανωτική επιμέλεια της έκθεσης: Ανέλιξη Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, τηλ. 27210 62151, info@anelixi.net.gr
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017.

6η Αγροτική Έκθεση Άρτος-Οίνος-Έλαιον: 7.440 ευρώ από τον Δήμο Καλαμάτας
To Top