Επί Σκηνής

5o Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Καλαμάτας: Με αρνητικό rapid test η είσοδος στους κλειστούς χώρους και ηλεκτρονικό εισιτήριο

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Μετά τα τελευταία μέτρα αναφορικά με τη διενέργεια εκδηλώσεων σε κλειστές αίθουσες μελετήσαμε με προσοχή την τελευταία ΚΥΑ και το ΦΕΚ 200921 και πληροφορηθήκαμε ότι εκτός από τα μέτρα προστασίας (θερμομέτρηση, μάσκες, αποστάσεις στους θεατές και απολυμάνσεις των χώρων) έχει επιβληθεί υποχρεωτικά και το ηλεκτρονικό εισιτήριο στην είσοδο των θεατών. Επίσης, η διοργανώτρια Εταιρεία είναι αυτή που αποφασίζει αν θα δέχεται θεατές μόνο εμβολιασμένους ή νοσήσαντες με κάλυψη αίθουσας στο 85% ποσοστό , ενώ αν δεχτεί και θεατές με rapid test, η κάλυψη της αίθουσας μικραίνει και είναι 50%.

Επειδή πιστεύουμε πως το να αποκλείσουμε θεατές είναι παράλογο και αντιδημοκρατικό και αφού η απόφαση είναι δική μας, ως διοργανωτές αποφασίσαμε να δεχόμαστε θεατές και με rapid test εντός 48 ωρών, κι ας έχουμε κάλυψη μόνο το 50% των αιθουσών.

Όλα τα άλλα μέτρα θα τηρηθούν κανονικά, ακόμα και το ηλεκτρονικό εισιτήριο, παρόλο που το θεωρούμε άδικο, παράλογο και μεγάλο εμπόδιο στις πολιτιστικές δράσεις. Εμείς το δρομολογήσαμε και σύντομα θα ενημερώσουμε τους θεατές με λεπτομερείς πληροφορίες για να τους διευκολύνουμε. Μακάρι να μπορέσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι φίλοι να απολαύσουν τις εξαιρετικές δράσεις του Φεστιβάλ, χωρίς άλλα εμπόδια”.

ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ για όλες τις παραστάσεις μας: 5 ευρώ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ εισιτηρίων
– τηλεφωνικά: 2107234567
– και στα καταστήματα PUBLIC
Μπείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ticketservices.gr δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα με τις παραστάσεις μας και κλείστε εισιτήρια εύκολα και γρήγορα
ή μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήριά σας στο Public ή τηλεφωνικά στο 2107234567
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ευριπίδου 2, τηλ. 2721021653, 6077437279

5o Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Καλαμάτας: Με αρνητικό rapid test η είσοδος στους κλειστούς χώρους και ηλεκτρονικό εισιτήριο
To Top