ΚΟΙΝΩΝΙΑ

5η Λευκή Νύχτα: Το Σάββατο 26 Αυγούστου

Τη Λευκή Νύχτα και τις δραστηριότητες που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκειά της μάς υπενθυμίζει με ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή Καλαμάτας.
Φέτος η Λευκή Νύχτα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Αυγούστου από τις 20.00 το βράδυ έως και τα ξημερώματα της Κυριακής.Θα μετάσχουν και όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Καλαμάτας, «απλώνοντας» το γεγονός σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις θα αναπτυχθούν στο Ιστορικό και εμπορικό κέντρο της πόλης, στην περιοχή της Αριστομένους μέχρι το Διοικητήριο, η οποία πρόσφατα αναπλάσθηκε, αλλά και στην Παραλία.

Συγκεκριμένα ο δήμος στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Σε συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας που σημείωσε η Λευκή Νύχτα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μια βραδιά αφιερωμένη στο εμπόριο, με πολύ χαμηλές τιμές για το κοινό, καθώς και στη διασκέδαση, ο Δήμος Καλαμάτας θα διοργανώσει την 5η Λευκή Νύχτα το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017 προς την Κυριακή 27 του μήνα.

Σε αυτή τη διοργάνωση, στο πλαίσιο της οποίας συρρέουν στην Καλαμάτα πολλές χιλιάδες επισκεπτών από την Πελοπόννησο κι ακόμη παραπέρα, συμπράττουν με το Δήμο ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Συλλόγων Μεσσηνίας, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καλαμάτας, οι Σύλλογοι Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Μεσσηνίας και πολλοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι.

Κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν ανοιχτά μέχρι το ξημέρωμα, προσφέροντας τα είδη τους σε πολύ χαμηλές τιμές, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.
Η Λευκή Νύχτα είναι μια ευκαιρία για τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, για όλη την οικογένεια να προμηθευθεί τα αναγκαία στην ένδυση και υπόδηση, αλλά και ό,τι άλλο χρειαζούμενο σ’ ένα σπίτι, σε τιμές εξαιρετικές!”

5η Λευκή Νύχτα: Το Σάββατο 26 Αυγούστου
To Top