Υγεία

5 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Εκτίναξη στην Αργολίδα με 50 κρούσματα σε 48 ώρες

Πέντε νέα κρούσματα ανακοίνωσε για τη Μεσσηνία ο ΕΟΔΥ το τελευταίο 24ωρο. Σχετικά καλή είναι και η επιδημιολογική εικόνα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με 14 ασθενείς με κορονοϊό να νοσηλεύονται στην Κλινική Covid και έναν διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

208 RAPID TEST ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ

Συνολικά 208 γρήγορα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού έκαναν σήμερα μέχρι το μεσημέρι τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία. Απο αυτά τα 120 έγιναν στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας και 88 σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς στο Γυμνάσιο Παραλίας για προληπτικούς λόγους. Όλα βρέθηκαν αρνητικά.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΜΕ 50 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ

Στον αντίποδα, η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει στην Αργολίδα όπου ανακοινώθηκαν 26 νέα κρούσματα, μετά τα 24 που είχαν ανακοινωθεί χθες, συνολικά δηλαδή 50 νέα κρούσματα σε μόλις 48 ώρες. Στην Κορινθία επίσης τα πράγματα δεν είναι καλά με 10 νέα κρούσματα να ανακοινώνονται σήμερα από τον ΕΟΔΥ, μετά τα 18 χθες. Καλύτερη η επιδημιολογική εικόνα σε Αρκαδία με 6 κρούσματα και Λακωνία με μόλις 2. Συνεχίζει τα υψηλά νούμερα η Αχαΐα με 61 νέα κρούσματα να καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο. Τέλος, όσον αφορά στην Ηλεία εκεί εντοπίζονται 9 νέα κρούσματα, μετά τα 25 χθες.

WIND: Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζεις διπλά!

Μαίρη Περδικέα

5 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Εκτίναξη στην Αργολίδα με 50 κρούσματα σε 48 ώρες
To Top