ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

42.500 ευρώ για μετακινήσεις-διαμονή-διατροφή εγκρίθηκαν για το 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ “ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ” ΚΡΙΤΩΝ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ INTERCULTUR ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ

Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας και μεταξύ άλλων θεμάτων αποφάσισε για την κατάρτιση των όρων διακήρυξης διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών «Μετακινήσεις – Διαμονή – Διατροφή στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας».

Εγκρίθηκε όσον αφορά σε διαγωνισμό προϋπολογισμού 42.500 ευρώ με το ΦΠΑ, που αφορά στις μετακινήσεις των χορωδιών, των κριτών, του προσωπικού της Interkultur και τυχόν επιτίμων καλεσμένων.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 3ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας θα διεξαχθεί για 5 ημέρες από 9 μέχρι και 13 Οκτωβρίου, και θα κοστίσει συνολικά στο Δήμο Καλαμάτας 128.000 ευρώ, ποσό που θα προέλθει από ιδίους πόρους του Δήμου ή και τυχόν χορηγίες.

Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 36 χορωδίες από 14 χώρες, εκ των οποίων οι 16 ελληνικές και οι 8 από αυτές Καλαματιανές. Οι χώρες απ’τις οποίες θα έρθουν οι χορωδίες είναι: Ελβετία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ελλάδα, Ισραήλ, Λιθουανία, Νορβηγία, Κίνα, Ινδονησία, Νότια Αφρική, Ρωσία, Σουηδία, Σλοβενία.

Διαβάστε και αυτό:

128.000 € για το 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας τον Οκτώβριο

42.500 ευρώ για μετακινήσεις-διαμονή-διατροφή εγκρίθηκαν για το 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας
To Top