ΚΟΙΝΩΝΙΑ

4 συλλήψεις στη Μεσσήνη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, όπλα και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Συνελήφθησαν, χθες, Κυριακή 7 Ιουλίου, το απόγευμα, στη Μεσσήνη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 23, 32, 34 και 58 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν ισάριθμα Εντάλματα Σύλληψης.

Πιο συγκεκριμένα, εκκρεμούσαν τέσσερα (4) Εντάλματα Σύλληψης, του κ. Ανακριτή Καλαμάτας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 23χρονου και του 34χρονου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα (1) κυνηγετικό όπλο και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10,6- γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

4 συλλήψεις στη Μεσσήνη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, όπλα και φθορά ξένης ιδιοκτησίας
To Top