ΚΟΙΝΩΝΙΑ

3η Γαλάζια Νύχτα: 4 σημεία διασκέδασης την Παρασκευή 22/6!

Η βραδιά της Παρασκευής 22 Ιουνίου 2018 θα έχει οπωσδήποτε δροσιά, καθώς αναμένεται καλός καιρός και προβλέπεται …νυχτερινό μπάνιο, στο πλαίσιο της 3ης Γαλάζιας Νύχτα Καλαμάτας!
Η Γαλάζια Νύχτα συνεχίζεται, μετά τις πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις πέρυσι και πρόπερσι, με σκοπό την ψυχαγωγία των Καλαματιανών και των επισκεπτών, την προβολή της περιοχής μας, την ανάδειξη του παραλιακού μετώπου της πόλης, καθώς και την τόνωση της κίνησης στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής της Καλαμάτας.
Τη διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας, με τη βοήθεια πολλών φορέων και θα διεξαχθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, από τις 21.00 και μετά.

Σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής εν όψει της 3η Γαλάζιας Νύχτας: «Μεθαύριο Παρασκευή, από τις 9.00 το βράδυ μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, έχει οργανωθεί από το Δήμο και φορείς μία μεγάλη εκδήλωση στην παραλιακή ζώνη μέχρι τη Μικρή Μαντίνεια, που είναι η Γαλάζια Νύχτα. Νύχτα της θάλασσας, νύχτα του καλοκαιριού, νύχτα της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης! Θα υπάρξουν μουσικά συγκροτήματα, γενική κινητοποίηση των επαγγελματιών και ο καιρός αναμένεται καλός.

Η Γαλάζια Νύχτα έχει διαφημιστεί σε ολόκληρη τη νότια Πελοπόννησο. Καλώ τον κόσμο να κατέβει στην παραλία να διασκεδάσει, να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες γιατί περιμένουν αυτή τη βραδιά, που είναι το μεγάλο ξεκίνημα για την κορύφωση του καλοκαιριού. Μάλιστα, έχει ληφθεί πρόνοια από το Δήμο, ώστε η βραδιά να είναι όμορφη και για αυτούς που δεν μπορούν να ξοδέψουν για τη διασκέδασή τους.
Ο κ. Βεργόπουλος έχει την ευθύνη του συντονισμού. Υπάρχει συνεννόηση με την Τροχαία, η Δημοτική Αστυνομία θα είναι εκεί, θα είναι εκεί η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Υπάρχει πρόνοια για τα ζητήματα ασφάλειας, όμως ο καθένας πρέπει να προσέχει.
Εύχομαι καλή διασκέδαση, καλά να περάσει ο κόσμος, αυτή η βραδιά της κορύφωσης του τουρισμού στην πόλη να είναι μία όμορφη και διασκεδαστική βραδιά για όλους μας!».

Τέσσερα τα σημεία κεφιού – Προστέθηκε και η Μαντίνεια!

Επίκεντρα της 3ης Γαλάζιας Νύχτας / 2018 θα είναι 4 σημεία στο παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας και της περιοχής της, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Βεργόπουλος:
1. Κεντρική προκυμαία λιμένα Καλαμάτας, με το εξής πρόγραμμα: δραστηριότητες γνωριμίας με τα ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας (19.00 – 21.00), μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς (21.00 – 22.00) και χοροί από όλες τις Σχολές Χορού (22.00 – 00.30)
2. Έναντι Ιερού Ναού Ανάστασης: μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς, χορευτικά, ζωντανή μουσική και happenings
3. Δημοτικό parking οδού Ναυαρίνου: μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς, χορευτικά, ζωντανή μουσική και happenings
4. Μικρά Μαντίνεια: μουσική από DJs, χορευτικά από Τοπικούς Συλλόγους.
Νερό θα προσφέρεται δωρεάν στο κοινό, από την τοπική εταιρεία «Ανδανία», το οποίο θα παγώσει με τη βοήθεια της εταιρείας Σπανούδη.

Στην περιοχή του Ιερού Ναού Αναστάσεως θα υπάρχει σημείο Πρώτων Βοηθειών, ενώ το Δήμο θα συνδράμουν σε θέματα ασφάλειας της εκδήλωσης οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και η Γαία.

To Top