ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά των Παιδικών Χωριών SOS

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά του Κέντρου Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας και του Κέντρου Επαγγελματικής & Οικογενειακής Υποστήριξης Καλαμάτας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί από 1 μέχρι 4 Δεκεμβρίου (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα) στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Ώρες: 9:00 – 14:00 & 17:00 – 22:00

Φέτος οι εθελοντές έχουν φτιάξει εκτός από Γλυκίσματα (Κουραμπιέδες, Μελομακάρονα, Κουλουράκια, Μαρμελάδες, Γλυκά του Κουταλιού) και πολλά άλλα αντικέιμενα διακοσμητικά καθώς και κοσμήματα.
Και βέβαια θα υπάρχουν Χριστουγεννιάτικα Στολίδια και Χριστουγεννιάτικες Κάρτες για να στολίσετε το σπίτι σας ή να δωρήσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Επιπλέον, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, το Κέντρο θα βρίσκεται σε Χριστουγεννιάτικο Σπιτάκι στην Κεντρική Πλατεία.

Επίσης την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου η Φιλαρμονική Καλαμάτας σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύλλογο Μεσσηνίας οργανώνει συναυλία για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα.

Η παρουσία στις εκδηλώσεις αυτές καθώς και η προώθηση των διαφόρων δραστηριοτήτων είναι πολύτιμη για την ενίσχυση του έργου των δύο Κέντρων στην Καλαμάτα των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά των Παιδικών Χωριών SOS
To Top