Χορός

300.000 ευρώ πίστωση για να διαμορφωθεί η Δημοτική Σχολή Χορού στο Μέγαρο

Τη διάθεση πίστωσης 300.000 ευρώ για να διαμορφωθεί ο χώρος όπου θα στεγαστεί η Δημοτική Σχολή Χορού εντός του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας. Συγκεκριμένα γνωστοποίησε την πρόθεσή του στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο της 9ης Νοεμβρίου να εισαχθεί θέμα διάθεσης 300.000 ευρώ για τον σκοπό αυτό.
Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στο περιθώριο της συνάντησης του δημάρχου Καλαμάτας με τον Αναστάσιο Μπελιά, ερευνητή του “Δημόκριτου”, που εργάζεται στο παράρτημα της Καλαμάτας, και το οποίο θα μεταστεγαστεί στο Ζουμπούλειο αμέσως μόλις μετακομίσει η Δημοτική Σχολή Χορού.

Όπως επισημαίνεται, με τον τρόπο αυτό, θα απελευθερωθεί το Ζουμπούλειο-όπου λειτουργεί μέχρι σήμερα η Δημοτική Σχολή Χορού, ώστε να λειτουργήσει εκεί το παράρτημα του «Δημόκριτου», που στεγάζεται προσωρινά στην οδό Παπατσώνη 4.

Είναι γνωστή η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής Καλαμάτας να μεταφερθεί η Δημοτική Σχολή Χορού στον “φυσικό της χώρο” δηλαδή στο Μέγαρο Χορού. Δεν έχει ακόμα καθοριστεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα μεταστέγασης, καθώς πρώτα θα διαμορφωθεί ο χώρος.

300.000 ευρώ πίστωση για να διαμορφωθεί η Δημοτική Σχολή Χορού στο Μέγαρο
To Top