Υγεία

3 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-578 rapid test σήμερα από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ

Το χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο παραμένει στο Νομό μας παρά την εκτίναξη των κρουσμάτων σε πανελλαδικό επίπεδο. Μόνο 3 νέα κρούσματα ανακοίνωσε στη Μεσσηνία ο ΕΟΔΥ για το τελευταίο 24ωρο. Σήμερα μέχρι το μεσημέρι έγιναν 578 rapid test από κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε Καλαμάτα αλλά και στην Πύλο, και στην Μεταμόρφωση.

Tην ίδια ώρα, δόθηκαν 3 εξιτήρια σε ασθενείς με covid που ανάρρωσαν, και έτσι οι νοσηλευόμενοι στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας ανέρχονται σε 17. Παραμένουν διασωληνωμένοι 2 ασθενείς με κορονοϊό στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου.

Στο μεταξύ δεν δείχνουν να υποχωρούν τα κρούσματα στους υπόλοιπους νομούς της Πελοποννήσου, που παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, με εξαίρεση τη Λακωνία. Αν και τις προηγούμενες μέρες υπήρξε μια μικρή μείωση, και πάλι επανέρχονται σήμερα σε υψηλά επίπεδα. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ η επιδημιολογική κατάσταση έχει ως εξής: 32 νέα κρούσματα καταγράφονται στην Κορινθία, στην Αργολίδα 18, στην Αρκαδία 21, στη Λακωνία 6. Στην Αχαΐα καταγράφονται 92 νέα κρούσματα και στην Ηλεία 25.

Μαίρη Περδικέα

3 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-578 rapid test σήμερα από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ
To Top