Υγεία

2ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου: Με Γιαννακόπουλο η έναρξη στην Καλαμάτα

Το πρώτο δια ζώσης μετά από 18 μήνες

ΜΠΟΥΖΙΑΝΗΣ: “ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΙΑΝΕΞ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ”

Με επιτυχία ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 25.9 στο ξενοδοχείο Elite στην Καλαμάτα, μετά από μια παύση 18 μηνών, το πρώτο “δια ζώσης” συνέδριο φαρμακοποιών, που είναι το 2ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά την διάρκεια του διήμερου συνεδρίου θα συζητηθούν θέματα και προκλήσεις για “Καινοτόμες Υπηρεσίες στο Σύγχρονο Φαρμακείο” και, γενικότερα, για την ανάπτυξη του φαρμακείου και του προσωπικού του.

Μετά τους χαιρετισμούς των προέδρων των Φαρμακευτικών Συλλόγων της Πελοποννήσου ακολούθησε η εναρκτήρια ομιλία της Ιωάννας Χήνου, Καθηγήτριας Φαρµακογνωσίας ΕΚΠΑ. Μεταξύ των επισκεπτών, στην Καλαμάτα βρέθηκε κι ο Πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος του Ομίλου της ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Χαιρετισμό έκανε κι ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Απόστολος Βαλτάς, που μίλησε και στο Messinialive, λέγοντας πως “οι φαρμακοποιοί έχουν βάλει πλάτη κατά την διάρκεια της πανδημίας διενεργώντας rapid test, είναι πρώτοι σε θέματα εμπιστοσύνης με τους πολίτες να επισκέπτονται τα 10.000 φαρμακεία χωρίς αναστολές και η πολιτεία πρέπει να λειτουργήσει ανταποδοτικά“, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για καθολικό εμβολιασμό.

Το συνέδριο που στηρίζουν μεγάλες εταιρίες του χώρου, είναι μια διοργάνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας, σε συνδιοργάνωση με Φαρμακευτικούς Συλλόγους: Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας κι ολοκληρώνεται αργά το απόγευμα της Κυριακής 26.9.

To Top