Το δικό μου Σχολείο

2ο Δημοτικό Καλαμάτας: Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Ημερίδα με θέμα “Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο“, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus KA2-CyGen, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή, το απόγευμα της Παρασκευής 26/1 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, που εκπονεί αυτή την δραστηριότητα.

Εισηγητές ήταν ο Περιφεριακός Διευθυντής Α/βάθμιας & Β/βάθμιας Εκπ/σης Πελοποννήσου Πάνος Πετρόπουλος, ο Διευθυντς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας Δημήτρης Οικονομόπουλος, η Δικαστική Επιμελήτρια Ανηλίκων Αγγελική Ρουμελιώτου Πούπουζα, ο Αστυνόμος Β’ Δημήτρης Παυλόπουλος, η Σχολική Σύμβουλος Πληροφορικής Μεσσηνίας-Λακωνίας Γεωργία Σπάλλα κι ο καθηγητής Αγγλικών Γιώργος Τάλλαρος.
Την ημερίδα άνοιξε η διευθύντρια του σχολείου Ευγενία Γιαννοπούλου, ενώ χαιρετισμό έκαναν ο Πρωτοσύγκελλος της ΙΜ Μεσσηνίας π.Φίλιππος Χαμαργιάς, ο εκπρόσωπος του Δήμου Ηλίας Γυφτέας, ενώ οι καθηγήτριες Μουσικής Βάσω Βουτέλη και Αννα – Μαρία Μουτεβελή πλαισίωσαν με ζωντανή μουσική την όμορφη εκδήλωση.

Ο φιλόξενος Σύλλογος γονέων είχε ετοιμάσει για άλλη μια φορά έναν πλούσιο μπουφέ, ενώ την εκδήλωση τίμησε και η Ένωση Μικρασιατών Ν. Μεσσηνίας “Η ΙΩΝΙΑ”, που μας παραχώρησε ευγενικά το φωτογραφικό υλικό.

2ο Δημοτικό Καλαμάτας: Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο
To Top