Το δικό μου Σχολείο

22ο Δημοτικό Καλαμάτας: 2 στρέμματα δίπλα στο σχολείο παραχωρεί ο Δήμος για τα παιδιά

Από το Δήμο Καλαμάτας ανακοινώθηκε ότι θα διαμορφωθεί και θα παραδοθεί για χρήση στο σχολείο και τη νεολαία της περιοχής Γιαννιτσανίκων, δημοτική έκταση παρακείμενη του 22ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, εμβαδού 2 και πλέον στρεμμάτων.

Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα του σχολείου-μαθητών και κυρίως του Συλλόγου γονέων, που έκανε συντονισμένες και συνεχείς ενέργειες, καθώς το σχολείο δεν διαθέτει μεγάλο προαύλιο…
Τώρα πλέον τα παιδιά του Σχολείου θα έχουν τη δυνατότητα για περισσότερο παιχνίδι στην εξοχή

Μικρό αλλά θαυματουργό!

Το οικόπεδο αυτό μπορεί να ακούγεται ότι είναι μικρό, όμως έχει μεγάλη χρησιμότητα αφού ενώνεται με την πάροδο της οδού Αύρας και έτσι οι γονείς θα αποφεύγουν το μποτιλιάρισμα που παρατηρείται σήμερα – ειδικά στο σχόλασμα – μέχρι την μέχρι τώρα έξοδο του σχολείου!

Το πιο σημαντικό, τα πολλά ελαιόδεντρα που υπάρχουν θα δημιουργούν έναν επαρκή ίσκιο – που δεν υπάρχει ως τώρα – και τα παιδια θα τον απολαμβάνουν!

Τέλος, θα μεγαλώσει το προαύλιο, γιατί ως σήμερα για προαύλιο τα παιδιά είχαν μόνο ένα χώρο λίγο μεγαλύτερο από ένα γήπεδο μπάσκετ!

Τα εύσημα ανήκουν στον Σύλλογο Γονέων του 22ου που βρήκαν τον τρόπο να μεγαλώσει ο όμορφο σχολείο και κυρίως να ικανοποιηθούν τα παιδιά!

22ο Δημοτικό Καλαμάτας: 2 στρέμματα δίπλα στο σχολείο παραχωρεί ο Δήμος για τα παιδιά
To Top