Υγεία

ΔΙΑΠΛΑΣΗ: Κλινικό φροντιστήριο επιμόρφωσης της μεθόδου HUMAN TECAR®

Στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου αθλητιατρικής "4th Sports & Excercise Medicine Course", με σημαντικούς ομιλητές και πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία, που διοργανώνεται αυτή την εβδομάδα στο ξενοδοχείο Elite City Resort, το Κέντρο Αποκατάστασης "Διάπλαση" φιλοξένησε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του, ένα κλινικό φροντιστήριο (workshop) με θέμα την αποκατάσταση αθλητικού τραυματισμού με τη μέθοδο "Functional Rehabilitation after ACL Reconstruction based on HUMAN TECAR® Methodology".

H Διάπλαση είναι το μοναδικό Κέντρο το οποίο διαθέτει τη συγκεκριμένη τεχνολογία και εφαρμόζει τη πρωτοποριακή μέθοδο στη Μεσσηνία.

Το κλινικό φροντιστήριο παρουσιάστηκε από τον φυσικοθεραπευτή κ. Δημήτρη Αυτοσμίδη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την εκπαίδευση επί της μεθοδολογίας Human Tecar Academy στην Ελλάδα και υπεύθυνος φυσικοθεραπείας σε μεγάλους αθλητικούς συλλόγους και σημαντικούς της Θεσσαλονίκης.

Η εφαρμογή της μεθοδολογίας Human Tecar είναι ιδιαίτερα επωφελής σε αθλητές , επαγγελματικές και ερασιτέχνες, αλλά και σε ευρύτερες ομάδες πληθυσμού που μπορεί να αντιμετωπίζουν κακώσεις και τραυματισμούς του μυοσκελετικού συστήματος.

Δημοφιλέστερα

To Top