Υγεία

2 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Ένας θάνατος απο κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας-Συναγερμός στην Κορινθία με 40 κρούσματα σε δύο μέρες

Δύο νέα κρούσματα στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για το τελευταίο 24ωρο. Ωστόσο, πέθανε ο ένας διασωληνωμένος ασθενής στη ΜΕΘ Covid, και παραμένει διασωληνωμένος ακόμα ένας ασθενής. Οι νοσηλευόμενοι με κορονοϊό στην Κλινική Covid ανέρχονται σε 13.

Στο μεταξύ συναγερμός έχει σημάνει στη Κορινθία, μετά τα 21 νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα. Να σημειωθεί οτι στην Κορινθία έχουν καταγραφεί μέσα σε 48 ώρες, 40 νέα κρούσματα.

Στον αντίποδα, σε χαμηλά επίπεδα παραμένουν τα κρούσματα στους άλλους  νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου, με τη Λακωνία να καταγράφει μόλις 1 κρούσμα, την Αρκαδία με 3 και την Αργολίδα με 6.

Η επιδημιολογική κατάσταση όμως αρχίζει  να ξεφεύγει στους άλλους δύο νομούς της Πελοποννήσου, που διοικητικά υπάγονται στην περιφέρεια δυτικής Ελλάδας, με την Αχαΐα να έχει 112 κρούσματα και την Ηλεία 24 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο.

35ο ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Συνολικά 350 τεστ έγιναν σήμερα στη Μεσσηνία από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, και όλα βγήκαν αρνητικά. Τα 100 απο αυτά έγιναν στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας οπου βρίσκεται μόνιμα κλιμάκιο. Αύριο τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα κάνουν τεστ στο παζάρι της Αγίας Τριάδας καθώς και στο 13ο Δημοτικό Καλαμάτας στα Λέϊκα, όπου τμήμα του τελεί σε αναστολή λόγω κρούσματος σε μαθητή.

Μαίρη Περδικέα

2 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Ένας θάνατος απο κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας-Συναγερμός στην Κορινθία με 40 κρούσματα σε δύο μέρες
To Top