Αθλητισμός

Τουρνουά basket παίδων στα ανοικτά γήπεδα του Δήμου

Οκτώ ανοικτά γήπεδα Basket με ειδικό αντιολισθητικό δάπεδο και το κλειστό γυμναστήριο του Πολυκλαδικού, έχουν παραδοθεί έως τώρα, στους φίλους του basket τον τελευταίο χρόνο, σύμφωνα με το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής.
Τις επόμενες 15 ημέρες θα παραδοθούν και άλλα 5 γήπεδα.
Τα γήπεδα που βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο, στο Νέδοντα, στο Πάρκο του ΟΣΕ και σε κατάλληλα προαύλια επιλεγμένων σχολικών μονάδων, είναι στις περισσότερες ώρες λειτουργίας τους ελεύθερα στο κοινό.
Ιδιαίτερα τα εξωτερικά γήπεδα του Δημοτικού Σταδίου, ηλεκτροφωτίστηκαν πρόσφατα, εξοπλίστηκαν με νέα ταμπλώ και άλλο βοηθητικό εξοπλισμό και έχουν έτσι καταστεί άκρως λειτουργικά.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Αύριο Τετάρτη 26 Ιουλίου στις 20:00μμ, οργανώνεται στα γήπεδα του Σταδίου, τουρνουά Basket, με τη συμμετοχή των παιδικών ομάδων της ΚΑΛΑΜΑΤΑ80, του ΑΚΑΔΗΜΟΥ, της ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC και του ΓΣ Μεσσήνης.

O Πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα Νίκος Μπασακίδης δήλωσε: “Η μεγάλη προσέλευση των αθλουμένων, ιδιαίτερα στα γήπεδα των αθλητικών εγκαταστάσεων, μας γεμίζει ικανοποίηση γιατί αυτό που σχεδιάστηκε σε εποχές κρίσης, υλοποιήθηκε και μάλιστα μόνο από δημοτικούς πόρους”.

Με σφιχτό μπάτζετ ο Νίκος Μπασακίδης το έχουμε ξαναγράψει: δίνει ζωή στις γηρασμένες αλλά καλά συντηρημένες εγκαταστάσεις και το κυριότερο: δείχνει ότι κάποιος ενδιαφέρεται, αρκεί τα έργα να γίνονται και με τις ανάλογες προδιαγραφές, γιατί το γήπεδο στο Πάρκο του ΟΣΕ έχει ατέλειες…

Τουρνουά basket παίδων στα ανοικτά γήπεδα του Δήμου
To Top