ΚΟΙΝΩΝΙΑ

11 συλλήψεις το Σαββατοκύριακο στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Συνελήφθησαν, χθες και προχθές (22 και 23.8.2020) στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, σε έξι (6) ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, έντεκα (11) αλλοδαποί, τέσσερις (4) άνδρες, ηλικίας από 18 έως 35 ετών και επτά (7) γυναίκες, ηλικίας από 22 έως 45 ετών, αντίστοιχα, για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήσεις για Μπέργκαμο και Μιλάνο Ιταλίας, Πολωνία, Λονδίνο Ηνωμένου Βασιλείου, Γενεύη Ελβετίας και Βιέννη Αυστρίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, από την κατοχή τους εννέα (9) διαβατήρια Αρχών Ιταλίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Βουλγαρίας, Αυστρίας και δύο (2) δελτία ταυτότητας Πολωνικών Αρχών.

Επιπλέον, η μία (1) εξ αυτών συνόδευε και το ανήλικο τέκνο της για το οποίο επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, ως επίσης κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

11 συλλήψεις το Σαββατοκύριακο στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Δημοφιλέστερα

To Top