Αθλητισμός

Απενεμήθηκαν τα έπαθλα στους νικητές του 18ου Ιστιοπλοϊκού τριημέρου από τον ΑΙΟΛΟ

Έπαθλο “Γεωργίου Ανδρέα Καρέλια” απο τον ΝΑΣΚ ΑΙΟΛΟΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του ΝΑΣΚ Αίολου στον προλιμένα Καλαμάτας, η απονομή των επάθλων στους νικητές του 18ου ιστιοπλοϊκού 3ημέρου με την επωνυμία «ΈΠΑΘΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΕΛΙΑ» που διεξήχθη από τις 3 έως και τις 5 Ιουνίου.

Πρόκειται για τον έναν από τους τέσσερις καθιερωμένους ετήσιους αγώνες που διεξάγει ο όμιλος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Παρά την απειλή της βροχής, ο καιρός στάθηκε συγκαταβατικός για να ολοκληρωθεί χωρίς απρόοπτα η όμορφη εκδήλωση, που περιλάμβανε:
– απονομή πλακέτας στην οικογένεια Καρέλια, σε ανάμνηση της διεξαγωγής του 18ου ιστιοπλοϊκού 3ημέρου,
-Απονομή των επάθλων του τρίτου σκέλους Φοινικούντα – Καλαμάτα και
-Απονομή των επάθλων της γενικής βαθμολογίας στους νικητές του ιστιοπλοϊκού 3ημέρου.

Με την έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυναν η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια είναι και θα είναι αρωγός σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες στην πόλη της Καλαμάτας, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Φίλιππος πάντα με τον πατρικό λόγο του, ο πρόεδρος του αθλητικού φορέα Καλαμάτας, Νίκος Μπασακίδης, αλλά και ο νέος κεντρικός Λιμενάρχης Καλαμάτας, αντιπλοίαρχος, Αντώνης Δουμάνης. Επίσης ο πρόεδρος του ομίλου Χάρης Βγενής, αλλά και ο πρώην πρόεδρος, Παναγιώτης Δρακόπουλος, ο οποίος βράβευσε τον Στάθη Καρέλια για την σημαντική συνεισφορά του και στήριξη, τόσο στους αγώνες όσο και στον όμιλο.

Λίγο πριν τις απονομές τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αείμνηστου Γεωργίου Καρέλια.

Πρέπει να αναφερθεί ότι οι συγκεκριμένοι ιστιοπλοϊκοί αγώνες στη μνήμη του Γεωργίου Καρέλια, διεξάγονται ανελλιπώς για 18 συναπτά έτη και λόγω της έμπρακτης συνεισφοράς της οικογένειας Καρέλια, πρόκειται για μία άρτια διοργάνωση, όπου συμμετείχαν 90 ιστιοπλόοι, με 11 σκάφη να δηλώνουν συμμετοχή, και με τα εννιά να βρίσκονται στη γραμμή εκκινησης! Το ιστιοπλοϊκό τριήμερο αφορούσε όλες τις ηλικίες και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και την προσμονή για το επόμενο.

Στον συγκεκριμένο αγώνα ο πιο μικρός ιστιοπλόος ήταν ο Δρακόπουλος junior που είναι μόλις λίγων μηνών, ενώ ο μεγαλύτερος ιστιοπλόος ήταν ο Νίκος Μαυροειδής 72 ετών!

Απενεμήθηκαν τα έπαθλα στους νικητές του 18ου Ιστιοπλοϊκού τριημέρου από τον ΑΙΟΛΟ
To Top