ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζευγάρι συνελήφθη στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας

ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΓΙΑ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ

Συνελήφθησαν, χθες (31.8.2020) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο αλλοδαποί, 30χρονος και 30χρονη, για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των ανωτέρω, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για Άμστερνταμ Ολλανδίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διαβατήρια και δελτία ταυτότητας Πορτογαλικών Αρχών, ενώ συνόδευαν και το ανήλικο τέκνο τους για το οποίο επέδειξαν πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, ως επίσης κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ζευγάρι συνελήφθη στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας
To Top