ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζευγάρι αλλοδαπών και ένας 37χρονος συνελήφθησαν στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας

ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΓΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Συνελήφθησαν, το Σάββατο,21 Ιουνίου το βράδυ, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο αλλοδαποί, ένας 29χρονος και μία 30χρονη, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και ένας 37χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του 29χρονου και της 30χρονης, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για τις Βρυξέλλες Βελγίου, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά.

Όπως επιπλέον προέκυψε, τους ανωτέρω, συνόδευε προκειμένου να διευκολύνει την έξοδό τους από τη Χώρα ο 37χρονος, ο οποίος και συνελήφθη.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) Διαβατήρια Αρχών Ολλανδίας, ενώ οι ανωτέρω συνόδευαν και τα δύο (2) ανήλικα τέκνα τους, για τα οποία επίσης υπέδειξαν δύο (2) Διαβατήρια Αρχών Ολλανδίας και τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Ζευγάρι αλλοδαπών και ένας 37χρονος συνελήφθησαν στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας
To Top