Αθλητισμός

Ζεστό κλίμα και συγκίνηση στις ετήσιες βραβεύσεις του ΣΔΥΜ

Δείπνο στο φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον του Mangiona παρέθεσε η διοίκηση του ΣΔΥΜ στα μέλη του συνδέσμου που πήραν μέρος για πρώτη φορά φέτος σε Μαραθώνιο και στους δρομείς με τους καλύτερους χρόνους ενώ έγιναν και οι σχετικές βραβεύσεις από τους χορηγούς του δραστήριου συλλόγου που για μια ακόμη χρονιά ανέδειξε το δρομικό κίνημα μέσα από τους αγώνες που διοργάνωσε αλλά και το πλήθος των συμμετοχών σε όλα τα μεγάλα αθλητικά ραντεβού.

Ο πρόεδρος του ΣΔΥΜ Χρήστος Μπένος, ο γεν. Γραμματέας. Ευάγγελος Σιδερέας, ο αντιπρόεδρος Θύμιος Αλεξόπουλος, ο ταμίας Γιώργος Μιχαλάκης και ο ειδ. Γραμματέας Θεόδωρος Διαμαντόπουλος, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους και η βραδιά ξεκίνησε με χαιρετισμούς. Έγινε ο απολογισμός της χρονιάς που φεύγει που περιλάμβανε αναλυτική αναφορά στις συμμετοχές και της δράσεις του συνδέσμου.

 

Η συνέχεια περιλάμβανε τις βραβεύσεις με κορυφαία και συγκινητική στιγμή αυτή του 88χρονου γιατρού Γιώργου Γιαννακάκη που ξεκίνησε να παίρνει μέρος σε Μαραθωνίους σε ηλικία 52 ετών και έχει ρεκόρ στο αυθεντικό Μαραθώνιο 3 ώρες και 20’’. Την βράβευση έκανε ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΔΥΜ Νίκος Καλυβιώτης που έχει λάβει μέρος σε περισσότερους των 50 μαραθωνίων.

Ο Χρήστος Μπένος έκανε γνωστό πως o καθιερωμένος γύρος Καλαμάτας θα διεξαχθεί στις 25 Απριλίου 2020 και θα είναι αφιερωμένος στη πρόληψη ενάντια στον καρκίνο του μαστού και στον σύλλογο “Ξαναρχί-ΖΩ”, με την πρόεδρο μάλιστα κα Πολυτίμη Κυπραίου να είναι παρούσα στην εκδήλωση.

Επίσης στα άμεσα πλάνα του συλλόγου είναι η δημιουργία τράπεζας αίματος, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του ΣΔΥΜ στην τοπική κοινωνία.

To Top